Concert Stef Bos levert ruim 2.900 euro op

Vier muzikanten en een ogenschijnlijk sober podium. Meer heeft Stef Bos niet nodig om zijn publiek mee te nemen op een wereldreis. De zanger vat zijn reizen van de afgelopen tien jaar samen in de voorstelling Wereldwijd waarmee hij dit jaar door de Lage landen én Zuid Afrika toert.

Op 19 februari hield hij halt in Brugge voor een voorstelling ten voordele van Boeta. De voorstelling barst van de wereldmuziek en de kleuren en doet alle windstreken aan, van de Balkan tot in Afrika, van Mexico tot de Lage Landen. De zanger wil naar eigen zeggen iets tegenover de naargeestige tijden waarin we leven zetten. Het wordt een avond als een wereldreis in verhalen en muziek, een feest van verscheidenheid, waarin Bos op zoek gaat naar wat ons verbindt. Met de verte als een spiegel om te zien wie we zelf zijn. De voorstelling laat niemand onbewogen en ook Ocean View, de gemeenschap waarin Boeta vzw werkt, is nooit ver weg.

De voorstelling brengt € 2.837,05 op. Vzw Boeta wil dit geld mee investeren in het verder ondersteunen van vorming, onderwijs en samenlevingsopbouw in Ocean View. Bedankt aan iedereen die aanwezig was.

vzw Boeta Boeta Foundation